mandag 2. november 2009

November


November er en mørk og trist måned. Jeg er nok en av dem som lar seg påvirke av mørket. Mannen påstår jeg er trøtt hele november, desember og januar,- og han har nok et poeng. Så da får jeg vel forsøke å fokusere på det koselige med høstregn og mørke.


Vi har to "nye" arvede vedkurver i år.

  Sjarmerende og slitte, med et lite behov for oppussing.
 Ryene er funnet fram igjen.
Lysestaken som er satt bort om sommeren er på plass over spisebordet.Lys i vinduet får jeg dessverre bare ha til innervinduene blir satt inn... Da blir det for liten plass. Men, enn så lenge får de stå der i trekken å lyse opp. Så nå skal jeg lage meg en god kopp te og krølle meg sammen i sofaen med strikketøyet.5 kommentarer:

 1. Så koselige vinterdetaljer du hadde funnet fram! Vinteren blir litt lettere når man tar seg tid til å kose seg...
  Ha en fin kveld

  SvarSlett
 2. November er trist og grå - men det er en vidundelig tid for levende lys... Så fine og nostalgiske vedkurver du har arvet - kjempe trivelige!
  Hilde

  SvarSlett
 3. For et bra alternativ til vedkurv:) Har kikket meg gjennom den flotte bloggen din. Sveitserhus er en barndomsdrøm som ennå ikke er oppfylt så jeg får leve gjennom deg, hehe. God kveld.

  SvarSlett
 4. Hei, takker for koselig kommentar, legger deg i linklisten min. Så koselig hus du har, liker så godt gamle hus. Selv bor jeg i et fra 1935, sjel og sjarm i gamle hus. Skapet du har lenger ned i et innlegg er likt mitt, har lenge lurt på å male det. Nå ser jeg hvordan del blir, og jammen skal det males. Ha en kjempefin helg, klem fra Mona.

  SvarSlett
 5. Hei, takk for hyggelig hilsen. lekre kurver du har.... klem siv

  SvarSlett

Koselig om du legger igjen en kommentar hos meg. Takk for besøket!