onsdag 25. november 2009

Jul, jul, strålande jul...

Egentlig er jeg i mot alt for tidlig julemas og pynting. Men, i år har jeg unngått julepyntede butikker og julemarsipan så langt, og kjenner at jeg gleder meg til å pynte til jul. Godt at det snart er advent. Jeg bladde i gamle desemberbilder, men ser at jeg ikke har et eneste bilde av julepyntet hus! Bare av ribbespisende gjester. Kanskje noe av grunnen er at jeg aldri har vært helt fornøyd. Vi har liksom litt av hvert som ikke hører sammen. Fjorårets jul tilbrakte vi i utleieleiligheten, så nå gleder jeg meg til å julepynte nyoppusset hus.


Så er da spørsmålet hvordan jeg skal pynte...Skal vi ha hvit jul? Hvit og grønn? Hvit og rød? Jeg liker nemlig alt, så det blir nok ikke helt rendyrket. Det blir i hvert fall en nostalgisk jul. Jeg liker rødt og hvitt i striper og hjerter. Jeg liker lin og hvit bomull. Jeg liker grønt og kvister fra naturen. Jeg liker sink. Jeg liker engler,- og noen nisser, - men ikke for mange. Og amaryllis må selvsagt på plass.

Hvis noen av dere kan legge igjen linker til deres/eller andres nostalgisk pyntede julehus så blir jeg glad for inspirasjonen!

Så kommer det bilder etter hvert... 2009-albumet med desemberbilder skal bli fylt av julepyntet hus...

3 kommentarer:

 1. http://norskeinteriorblogger.blogspot.com/
  Om du går inn på denne siden bare må du finne noe du liker - mange her har blogget lenge, så du kan sjekke ut årest og fjorårets inspirasjon - det er mange der som overgår selv de beste interiørbladene på markedet synes nå jeg...
  Lykke til med å skape din egen julestil!
  Hilde

  SvarSlett
 2. Ja, der er jeg! :) Det var lurt å kikke på fjorårets bilder, ja :)

  SvarSlett
 3. Hei, enig emd deg at man skal ikke begynne for tidlig som butikkene gjør. Før hadde jeg et prinsipp om ikke å handle inn julepynt før 1.des., det er brutt...Var jo så utplukket da..;-) Lykke til med letingen på blogger og i magasiner, klem fra M som pynter huset ferdig på lørdag!

  SvarSlett

Koselig om du legger igjen en kommentar hos meg. Takk for besøket!