søndag 12. desember 2010

Jeg fant, jeg fant!

På min farmors loft...

Farmor døde for flere år siden, og min bror har overtatt huset, men for meg vil det alltid være farmors loft. ( I hvert fall til vi har fått ryddet og fordelt alt,- og han er ferdig med oppussingen...)

Sist jeg var hjemme spurte jeg pent etter gammel julepynt.
 Og se hva vi fant! :-D


Lysholderene er  nok fra mine oldeforeldre. Sist brukte farge på lysene ser ut til å være de gule, men jeg må nok si at jeg foretrekker hvite. Holderene er i mange varianter, og noen ganske skøpelige. Men de er sjarmerende og blir fine til pynt, selv om jeg ikke tør tenne lys i dem.


Lysgloriene har jeg flere av fra før. De er litt "harry" og litt sjarmerende.
Det siste kommer sikkert av at jeg husker dem fra farrmors vakre juletre.

I fjor brukte jeg dem på vårt tre, men de passer bedre på større pærer:


3 kommentarer:

 1. Åhhhhh så heldig du er!! De var kjempefine! Spurte nettopp min gamle svigermor om hun hadde noen slike juletrelys-klyper. Hun fortalte at hun hadde hatt noen etter sin mor, men hun trodde at hun hadde kastet de i fjor siden de aldri ble brukt!!! Sukk...svigermor som ALDRI hiver noe! Typsisk hva?
  Klem fra Lise

  SvarSlett
 2. Det er så gøy når man kommer over slike skatter. Jeg skal ha slike til pynt på treet i år, men de skal ikke tennes da


  Ønsker deg en fin uke

  Lotte

  SvarSlett
 3. Gammel juletrepynt er bare så herlig å komme over. Men skjønner godt du nøler med å tenne lys i de holderne, de er vel ikke helt sikre lenger men ååååh så dekorative da :-)
  Ønsker deg en deilig dag videre!

  Tone

  SvarSlett

Koselig om du legger igjen en kommentar hos meg. Takk for besøket!