lørdag 19. september 2009

Spa, or not to spa...

Lørdag kveld og hjemme alene. Jeg tapper opp i badekaret, tenner lys og setter frem smågodt, drikke og en god krim.
Vel, er ikke helt alene da,- den store stygge tåspiser'n løper rudt og forsøker å spise opp tærne mine.
Så hopper jeg opp i karet...som viser seg å inneholde kaldt vann...
Vi har nettopp tatt i bruk den vannbårne varmen, og jeg har forsøkt å si til mannen at dusj og bad ikke kan ha samme varme som gulvene.
Så er det da bevist.
Vi MÅ ha en ekstra tank ved siden av den andre.
Jeg tapper ut litt vann, fyller opp litt varmt (det har nå blitt litt varmt vann igjen, må visst brukes i porsjoner). Så tar jeg i hårkur og lener meg bakover for å nyte badet.
Men,- det tar ikke lang tid før det er kaldt igjen. Passe frossen må jeg gi opp og prøver dusjen. Kaldt der også. Oppgitt går jeg ned på gamlebadet for å skylle ut hårkuren. Men, dusjen der går fra god og varm, til lunket, til kald... Mannen har slått av varmtvannstanken der siden vi ikke bruker den lenger...


Fikk skyldt ut hårkuren, - men vil ikke akkurat kalle det en spakveld. Trøster meg med at kaldt vann er oppkvikkende og sikkert bra for huden. :)

11 kommentarer:

 1. Huff da, ikkje bra. Kald dusj er så uhyggeleg når det ikkje er varmt ute. Håper det ordner seg for dokke. Badet var for øvrig veldig fint :-)

  SvarSlett
 2. Ha ha... unskyld... men det var morsomt skrevet :) Nydelig bad du har!!!

  SvarSlett
 3. hihi, du som hadde laget det såå koselig da.
  Grattis med nytt bad hvertfall,lekkert!!

  Tror den lysestaken du har der er den samme som jeg fikk tak i her om dagen,den er såå fin syns jeg :)

  Klem

  SvarSlett
 4. Hvis det ikke var for vannet, så hadde jo dette blitt perfekt. Fin stemning hos deg, og for et vakkert lysthus!

  SvarSlett
 5. He, he. Beklager at jeg ler, men jeg synes jeg ser det for meg. Jakten på det varme vannet! Men! du har i allefall et lekkert bad! Du kan se frem til flere herlige velvære-kvelder der når det varme vannet er på plass...

  Ha en strålende dag

  Beate

  SvarSlett
 6. hi hi hi - hvilken nedtur...Tenker meg mannen får høre... Nydelig bad du har - tenk om vi kunne fått det slik - vi må pusse opp vårt - lyseblå fliser med rosa seilbåter -grusomt!!! Og ja, det var slik når vi kjøpte huset...
  Takk for god inspirasjon, og lykke til med installasjon av tank 2...
  Hilde

  SvarSlett
 7. hehe. Litt av en nedtur, men kanskje du har fått den spa kuren for huden og håret ditt allikvel... er jo bra med isbad så...:P Lukket porene skikkelig i kvled du da:P Men nydelig bad har du hvertfall!!!

  SvarSlett
 8. Prøvde å legge igjen en kommentar på et eldre innlegg, men prøver igjen... lurte på hvor dere kjøpte de flisene på veggen, de kunne vi tenkt oss. Utrolig fine :-)

  SvarSlett
 9. Takk, takk!

  Mariann: Vi kjøpte fliser her http://www.bella.no/. De har kjempegod service og fine (men litt dyre) fliser.

  SvarSlett
 10. hehe, så morsomt. Ikke for deg da, men vi skal jo ha noe å le av vi andre også. Flott blogg du har. Har lagt den til i favorittene mine, så jeg kommer nok innom igjen. Nydelig hus. Du er virkelig flink til å kombinere det gamle med det nye. Gleder meg til å se mer.
  Laila (-ras på NM)

  SvarSlett
 11. Takk for svaret :-) Nå har jeg opprettet kontakt med Bella pr mail og jeg tror det blir disse flisene på veggen, gulvet har jeg derimot ikke klart å bestemme meg for ennå. Må vel ta meg en tur til butikken kanskje :-)

  SvarSlett

Koselig om du legger igjen en kommentar hos meg. Takk for besøket!