lørdag 14. august 2010

Hagedrømmer

"Der Undtergang" på tv, - ikke noe for fruen her i huset... Pus og jeg nyter nest siste feriekveld ute på verandaen, surfer litt på nettet og kikker litt i hagebøker. Drømmer om nye sorter som skal plantes neste vår. En bedre kjøkkenhage... Flere roser... Staudebed som blomstrer fra vår til høst...Utvide krydderhagen... Pus vil sikker ha litt kattemynte. :) Et av de to gamle epletrærne våre har dessverre råtnet innvendig og må skiftes ut. Det er mye som kan gjøres i vår hage, men det var det med tid og penger. Vi får ta et skritt av gangen. Mannen har kjøpt jordfreser og klør i fingrene etter å frese opp hagen vår.
Enn så lenge sitter jeg og skuer ut over hagen som den er, hører på gresshoppene, det suser svakt i blader, - og jeg klarer nesten å fortrenge musikken, bilene og de andre lydene som minner meg på at jeg jo bor midt i byen...
Det begynner å bli høst i hagen. Bærene er plukket og syltet. Noen ligger i fryseren og venter på å bli saft. Sommerstaudene er avblomstret, og vi mangler egentlig noe som kan blomstre akkurat nå. Men rosene holder stand. Fram til hageplanene er ferdige nyter jeg synes av de blomstene vi allerede har i denne "filmen" jeg satt sammen i juni i fjor. Vakre blomster og en av de nydeligste sangene som finnes.

Midtsommer on PhotoPeach

3 kommentarer:

 1. Ganske koselig å sitte slik og planlegge og drømme om hvordan ting skal bli. Enda bedre er det jo når det er fint vær og man kan ha dørene åpne og høre livet på utsiden.

  Ha en fin helg
  klem

  SvarSlett
 2. Heia.

  Ja jeg vil å ha en sånn hage. ;o)

  Der Undtrgang har jeg sett masse, å kan gjerne se den igjen som jeg gjorde i går hehe... Men litt spes er den ja. ;o))

  Ønsker deg en super ny uke.

  Klem Simone ;o)

  SvarSlett
 3. Kjempeflott hage :) Er så synd at sommeren begynner å nærme seg slutten.. Ser det på mange av rosene at dei begynner å blomstre av.

  Ønsker deg ein herlig seinsommer :)

  Godklem

  SvarSlett

Koselig om du legger igjen en kommentar hos meg. Takk for besøket!