lørdag 13. juni 2009

Gutterommet tar form

Det nye badet vårt er på 5-åringens gamle rom, så da må han ha rom på det gamle badet. Det er bare midlertidig, til vi gjør om fra tomannsbolig til enebolig og han får rom der stua er nå. Dette rommet er nok det minst nostalgiske av rommene våre, men jeg har prøvd å få inn noen elementer med en koselig gardin, hvitmalte møbler, fillerye og en farge som ligner på en vi fant bak en vegg. Denne er litt mørkere, men går i samme tonen.
Jeg så for meg store problemer med å gjøre et gammelt slitt bad om til soverom, men mannen mente det var lett. Etter at alt var ute, ble kraner og sluk plugget igjen. De er der fremdeles, men er under tepper og bak senger og skap. Gutten ville ha jungelrom, og jeg hadde mange ville ideer, men mannen mente nok at det enkleste er det beste, så endel ble skrinlagt. Rommet ble malte i yndlingsfargen som er grønn (håper det fortsetter å være det...den var nettopp rød.) Seng og benk ble malt hvit.

Senga snekret far og sønn når han var tre år. Den har egentlig sklie, men etter innkjøp av trofasthyller som ikke gikk under sklia, gjorde far og sønn en avtale om å ha trapp i stedet. De siste dagene har vi skrudd IKEAskap og hyller og nå er alt på plass. Det eneste som mangler er at jeg må manne meg opp til å lime på tapetborden som skal på veggen over senga. Og så må pappas grønne modellfly henges i taket. :)


Hjemmesnekret og - malt seng.
IKEA - Ekspedit
IKEA- OddaIKEA- TrofastSklia er tatt av, og skal ned i en bod,
men den kan lett monteres igjen ved behov.

Denne borden skal gå langs veggen over senga.
Den utgjør jungeltemaet han ønsket seg.


Skattekiste fra IKEA...To som sover søtt på nytt rom.5 kommentarer:

 1. Ser helt at grønn er en bedre favorittfarge enn rød - hi hi hi... Kjempefint rom ble det! Lykke til med borden - jentene mine har bord med balettdansende småpiker i strutteskjørt... Den kostet jo mer enn tapeten til sammen, men jo da, fint ble det!
  hiLDE

  SvarSlett
 2. Så koselig rom! Og vakre sovende små :)

  Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 3. Det blir flott - han blir sikkert fornøyd med rommet sitt!

  SvarSlett
 4. Så flott det ble - fin grønnfarge :-) Måtte le litt da jeg lest eta mannen din mente at det enkleste er det beste! Jeg har også utrolig mange ideer og mannen min blir utrolig oppgitt over alt som jeg foreslår.... Men han er fornøyd med det vi har gjort da :-) Ha en fortsatt fin dag!

  SvarSlett
 5. Flott rom han har fått. Vil du gjøre det litt mer jungelaktig kan du jo kjøpe et par (kunstige) grønne palmer og slenge noen lekeslanger oppi.

  SvarSlett

Koselig om du legger igjen en kommentar hos meg. Takk for besøket!