torsdag 28. mai 2009

Hva skal jeg bruke dette til mon tro?


Når vi rev tilbygget, som vi nå har bygget opp igjen, rev vi også den gamle utedoen. Jeg plukket til meg dolokkene som jeg syntes var ganske søte, til dolokk å være... Planen var å lage en sittebenk på badet med et lokk til skittetøyssjakta og et til et oppbevaringsrom. Men, nå er badet ferdig, og det ser ikke ut som mannen har lyst til å lage benken. Jeg er også litt usikker på om det passer inn siden badet ble litt "penere" og mer herskaplig enn vi i utgangspunktet hadde tenkt. Så hva kan jeg bruke lokkene til da? Ny plan, eller holde meg til den opprinnelige? Jeg får gruble litt, men tar i mot god forslag med takk!

3 kommentarer:

 1. En og male navnene deres på det og bruke det til dørskilt?

  Så fint hus dere har. Og så mange forskjellige dører.

  Lysthuset er nydelig:) Inngangspartiet også.

  God pinse

  SvarSlett
 2. Hei igjen, sett inn et speil, heng det på veggen og skriv noe fint på det:-) Alltid plass til et speil ekstra, hehe..

  Har en hilsen til deg på bloggen min! Var hos utskjærerfirmaet jeg bruker idag, de ville gi pris på lysthusutskjæringene:-) Håper greit? Det er faktisk likt med de vi har over inngangsdøra vår...utrolig:-) Klem, M

  SvarSlett
 3. Hei!
  Det er første gang jeg er innom deg, men her var det hyggelig å rusle rundt:) Jeg fant veien via Balke. Hit kommer jeg gjerne igjen.
  Før et nydelig lysthus dere har, og dens historien er verdt å ta vare på. At dere skal ta det tilbake som inngangsparti syns jeg var en fin ide.
  Ha en fin kveld videre!
  Klem Kristin

  SvarSlett

Koselig om du legger igjen en kommentar hos meg. Takk for besøket!